Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandalagiu de 30 de ani din Aiud, REŢINUT de polițiști. A agresat un tânăr, într-un local şi un taximetrist, într-o parcare din oraş

Publicat

arestat, catuse Un bărbat de 30 de ani, din Aiud, care obişnuia să se manifeste violent şi să tulbure liniştea publică, a fost reținut de poliţişti. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Aiud care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit IPJ Alba, în urma administrării probatoriului în dosarul penal ce-l priveşte pe M.C.O., de 30 de ani, din Aiud, la data de 31 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au luat faţă de acesta măsura reţinerii sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

În sarcina bărbatului, cunoscut cu antecedente penale privind fapte cu violenţă şi de tulburarea a ordinii publice, s-a reţinut faptul că în noaptea de 25 spre 26 iulie, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal, împrejurare în care l-ar fi agresat pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Aiud şi a distrus mai multe bunuri din local.

Totodată, s-a reţinut faptul că în 26 iulie, seara, în timp ce se afla pe strada Stadionului din Aiud, ar fi provocat scandal într-o parcare, împrejurare în care l-a fi agresat pe un taximetrist ce avea mașina staţionată.

M.C.O. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax