Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandalagiul de la spitalul din Cugir a fost REŢINUT de poliţie: A furat o maşină, a condus-o băut şi fără permis şi a provocat ACCIDENT

Publicat

arestatBărbatul de 46 de ani din Cugir care a fost încătuşat şi amendat de jandarmi cu 2000 de lei după ce a ameninţat personalul medical care vroia să-i recolteze probe biologice a fost reţinut de poliţişti şi s-a ales cu dosar penal. Acesta a furat un autoturism pe care l-a condus, fără a poseda permis şi a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. Fapta s-a produs în noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii au constatat că, în jurul orei 2.00, P.D., de 46 de ani, din Cugir, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu un concetăţean, i-a luat cheile autoturismului şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus prin Cugir, iar pe strada Victoriei a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Cugir.

P.D. a fost condus de un echipaj mixt, format din poliţist şi jandarm, la spitalul din Cugir, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat să se supună recoltării şi a avut un comportament agresiv faţă de personalul medical, motiv pentru care a fost necesară intervenţia forţelor de ordine care l-au imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Orașului Cugir, pentru continuarea cercetărilor.

Faţă de P.D. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi refuz de a se supune recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru luarea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax