Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Scandalul gunoiului din Alba Iulia: Primarul Pleșa se întâlnește cu un director executiv al firmei Polaris

Publicat

În plin scandal al gunoaielor, primarul municipiului Alba Iulia îi cheamă la discuție pe șefii operatorului de salubritate Polaris. 

Marți, 8 iunie, la sediul primăriei, în jurul orei 15.00, primarul Pleșa va avea o întrevedere cu Ionuț Târșoagă – director executiv al firmei. 

Motivul principal al discuției este criza gunoaielor din Alba Iulia, care pare că a scăpat de sub control, în urmă cu mai bine de două săptămâni. Deși firma Polaris ridică gunoiul menajer din oraș zilnic, în foarte multe locații pubelele dau pe afară, iar cetățenii spun că gunoiul nu este ridicat de zile întregi.

Mai mult de atât, un alt aspect pe care Gabriel Pleșa vrea să îl discute cu reprezentații Polaris este cantitatea de gunoi care se ridică zilnic din oraș.

În timp ce reprezentanții Polaris afirmă că la Galda de Jos, din Alba Iulia, ajung în jur de 120 de tone de gunoi zilnic, Gabriel Pleșa a precizat pentru alba24.ro că din oraș nu s-ar putea strânge mai mult de 70-80 de tone de gunoi pe zi.

De asemenea, un alt subiect de discuție este cel al gunoiului inert (deșeuri provenite din construcții).

La Ocna Mureș a fost amenajat un depozit care poate prelua deșeurile inerte, iar primarul Pleșa vrea să discute cu cei de la Polaris în ce modalitate pot prelua aceștia deșeurile provenite din construcții și să le transporte la Ocna Mureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 07.06.2021 at 14:39

    Era greu sa planteze doi, trei trantori de la Primarie la Galda sa socoteasca cat gunoi se aduna ? Plesa, esti moale ca fularul ! O sa te abureasca aia de nu te vezi.

  2. Lup

    luni, 07.06.2021 at 15:51

    Asta e a 3-a saptamana in care stau cu gunioul la poarta. Am sunat la polaris de 4 ori si acelasi raspuns ”Maine ajunge sa il ridice”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax