Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandaluri de weekend la Zlatna. Trei bărbați REȚINUȚI de polițiști, după două conflicte

Publicat

Trei bărbați din Zlatna au fost reținuți de polițiști, în urma a două scandaluri care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Duminică, 16 mai 2021, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 32 și 24 de ani, din Zlatna, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de 16 mai, în timp ce se aflau pe terasa unui local din Zlatna, ar fi provocat un scandal și ar fi adresat injurii administratorilor societății, tulburând ordinea și liniștea publică.

Tot ieri, un alt bărbat de 46 de ani, din Zlatna, a fost reținut de polițiști, după ce, în seara zilei de 15 mai 2021, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din orașul Zlatna, unde lucrează soția sa, pe fondul unor neînțelegeri pe care aceasta le-ar fi avut cu un client, un bărbat de 39 de ani, l-ar fi agresat pe acesta din urmă.

Bărbatul l-ar fi lovit și pe un alt client, care ar fi intervenit să aplaneze conflictul.

În cursul zilei de azi, 17 mai 2021, reținuții vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax