Connect with us
Publicitate

BLAJ

Scandaluri în familie în Sâmbătă Mare la Teiuș, Blaj și în comuna Avram Iancu. Polițiștii au făcut dosare penale

Publicat

Polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, cu privire la faptul că, o femeie de 63 de ani, din Teiuș, ar fi fost agresată de către soț.

Tot în Sâmbăta Mare, IPJ Alba a anunțat că polițiștii au intervenit la 2 locații din Blaj, și în comuna Avram Iancu, unde au avut loc scandaluri în familie. 

La Teiuș, în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 66 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile. Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

La Blaj, polițiștii au fost sesizați, de către o femeie, de 39 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către soț.

Față de bărbatul de 40 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile, iar pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

În seara de Sâmbăta Mare, polițiștii din Blaj au intervenit la o locuință din municipiu unde a fost semnalat un scandal în familie. Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 39 de ani, din Blaj, și-ar fi amenințat soția.

Și aici polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.

Tot sâmbătă, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală au intervenit la o locuință din comuna Avram Iancu, de unde a fost semnalat un scandal în familie.

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 49 de ani, din comuna Avram Iancu, și-ar fi amenințat membrii familiei.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, iar pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax