Connect with us
Publicitate

BLAJ

Scandaluri în familie la Alba Iulia și Cenade. Dosare penale și ordine de restricție împotriva a doi bărbați

Publicat

Polițiștii din Alba intervin la tot mai multe cazuri de violență domestică. Scandalurile în familie au devenit la ordinea zilei. 

Reprezentanții IPJ Alba au detaliat joi alte două noi situații de acest gen.

Polițiștii Secției 5 Politie Rurala Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina. Bărbatul este cercetat pentru violență în familie.

La data de 2 martie 2022, în jurul orei 20.10, polițiștii Secției 5 Politie Rurală Blaj au fost sesizați, prin 112, de către o femeie, de 30 de ani, din orașul Copșa Mică, județul Sibiu, care locuiește fără forme legale în comuna Cenade, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, ar fi agresat-o.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Polițiștii din Alba au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat și amenințat fosta soția. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

Violență și la Alba Iulia

La data de 2 martie 2022, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie, de 59 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată și agresată de către fostul soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 60 de ani, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile și i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax