Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandaluri în familie la Alba Iulia și Sânmiclăuș. O femeie a ajuns la spital pentru îngrijiri

Publicat

Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată luni seara de către o femeie, de 60 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de fiul său.

Tot luni dimineața, polițiștii din Jidvei au intervenit la Sânmiclăuș la un scandal în familie în care o femeie ar fi fost agresată și a fost transportată la spital pentru îngrijiri. 

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din Alba Iulia, a rezultat că, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, ar fi agresat-o, în urma unor discuții contradictorii, în timp ce se afla în fața imobilului unde locuiește femeia.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie.

Polițiștii din Jidvei au intervenit luni la o locuință din localitatea Sânmiclăuș, unde a fost semnalat un scandal în familie.

Aceștia au stabilit că, în urma unor discuții în contradictoriu, o femeie de 35 de ani, ar fi fost agresată de către concubin.

Femeia a suferit leziuni și a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu de 5 zile, față de bărbatul de 40 de ani. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax