Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Scandaluri în localuri publice din Alba Iulia şi Sebeş, aplanate de oamenii legii. Trei bărbaţi au fost sancţionaţi

Publicat

tineri

La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii din Alba au intervenit în mai multe situaţii de scandaluri izbucnite în localuri publice, prin care exista riscul de producere a actelor de violenţă. Trei bărbaţi au fost sancţionaţi de oamenii legii, iar într-unul dintre cazuri suspectul va fi cercetat pentru ameninţare.

Sâmbătă, 21 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, doi cetăţeni din municipiul Alba Iulia au fost sancţionaţi contravenţional de un echipaj de jandarmerie deoarece, aflaţi într-un loc public, şi-au adresat reciproc injurii şi s-au ameninţat cu acte de violenţă. Contravenienţii se numesc Rusalin Bacrău şi Daniel Hristea, din Alba Iulia, iar pentru faptele lor au fost sancţionaţi cu avertisment scris. În caz de recidivă cei doi riscă sa fie sancţionaţi mult mai drastic, având în vedere că, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, amenda este cuprinsă între 200 lei si 1.000 lei.

Duminică, 22 aprilie, în jurul orei 8.00, în urma unui apel la 112, un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Sebeş a intervenit in incinta unui local şi a aplanat un incident apărut ca urmare a faptului că un client, aflat în avansată stare de ebrietate, nu a dorit să părăsească incinta la cererea barmanului de serviciu. Mai mult, bărbatul a ameninţat cu acte de violenţă atât personalul barului, cât şi un echipaj de intervenţie al unei societăţi private de pază. Intervenţia echipajului de jandarmerie a pus capăt incidentului, a prevenit apariţia unor fapte de natură penală şi a permis reluarea activităţii localului în condiţii normale. Pentru fapta săvârşită, Nicolae S. (22 de ani), din Sebeş, a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris. În plus, cazul va fi cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş, deoarece bărbatul este susceptibil şi de săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax