Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandaluri în mai multe baruri din Alba. Clienţi cu chef de distracţie şi prea mult alcool „la bord”, cercetaţi pentru distrugere şi ultraj

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute, mai multe scandaluri au izbucnit în trei baruri din judeţ. Tineri cu chef de distracţie şi ameţiţi de alcool sunt cercetaţi de poliţişti pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţări, lovituri şi alte violenţe. Incidentele s-au petrecut la Bistra, Ţelna şi Zlatna.

Un bărbat de 37 de ani din Bistra s-a ales cu dosar penal distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În noaptea de vineri sper sâmbătă, în timp ce se afla într-un local din comuna Bistra, B.D., fiind în stare vădită de ebrietate, a înjurat personalul din bar, iar, după ce a ieşit  în faţa localului, a aruncat cu pietre şi a distrus uşa acestuia.

Tot sâmbătă, la ora 23,26, poliţiştii din Ighiu a fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ţelna, cinci clienţi, aflaţi în stare vădită de ebrietate, refuzau să părăsească un local. Potrivit IPJ Alba, agentul de poliţie deplasat la faţa locului le-a solicitat celor cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, toţi din comuna Ighiu, să părăsească localul, însă aceştia au refuzat. Au continuat să se manifeste violent, au adresat expresii jignitoare şi ameninţări, iar unul dintre ei a distrus geamul unei uşi. A fost solicitat sprijinul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, iar ,în urma intervenţiei forţelor sosite la fața locului, cei cinci tineri au fost identificaţi, imobilizaţi şi conduşi la sediul Postului de Poliţie Ighiu. Faţă de D.I.M., de 24 de ani, O.M.N., de 24 de ani, C.C., de 17 ani, T.N.M., de 27 de ani şi B.G.P., de 21 de ani, toţi din Ighiu, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii si liniştii publice”, „sfidarea organelor judiciare”, “ameninţare” şi “distrugere”. Duminică, faţă de cei patru tineri majori, a fost luată măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.

La Zlatna, un bărbat de 31 de ani s-a ales şi el cu dosar penal, după ce a înjurat personalul dintr-un bar şi i-a agresat pe trei dintre clienţi, pentru că nu a fost servit cu băuturi alcoolice, în condiţiile în care acesta era deja ameţit bine. Nervos,bărbatul i-a lovit pe aceştia cu pumnii şi picioarele şi a plecat la un alt bar, unde a spart geamul de la uşa de acces. S.C.C. (31 de ani, din Zlatna) este cercetat în stare de liberate pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, la ora 20.30, într-un bar de pe strada Tudor Vladimirescu din oraş.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax