Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandaluri și bătăi la localuri din Alba Iulia în noaptea de Revelion. Mai multe persoane transportate la spital și agresori cercetați de poliție

Publicat

Pe lângă distracție și voie bună la petrecerile din noaptea de Revelion, două localuri din Alba Iulia au fost și spațiu de desfășurare pentru scandalagii. În jurul orei 3.00, jandarmii și polițiștii au fost solicitați să intervină la Papion Cafe, situat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor și în zona bulevardului Transilvaniei, pentru a-i despărți pe bătăuși.

Potrivit unor martori oculari, la ora 3.30, petrecerea de Revelion din Papion Cafe a fost disturbată de un grup de tineri reclacitranți din Săsciori și Mihalț, care își doreau să intre în cafenea, cu toate că accesul se făcea doar pe bază de rezervare. După un schimb agresiv de replici cu doi clienți albaiulieni, tinerii s-au încăierat cu un angajat al barului, iar la fața locului a fost chemată și o ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Aproximativ 5 persoane cu vârste cuprinse între 24 și 35 de ani sunt cercetate de poliție pentru lovire și alte violențe, iar cercetările continuă.

Vedeți comunicatul de presă trimis de IPJ Alba:

În data de 01.01.2014, orele 03:40 Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la un local public situat pe strada 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

La fata locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, care i-au identificat pe G.C.C., de 26 de ani, din Alba Iulia, S.S.F., de 35 de ani, din Alba Iulia, B.A.F., de 31 de ani, din comuna Săsciori, C.C.N., de 20 de ani din Mihalţ şi B.V., de 24 de ani, tot din Mihalţ.

Din primele cercetări a rezultat că între cei 5 tineri, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia s-au agresat reciproc.

Pe numele lor au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările sunt continuate.”

Tot în jurul orei 3.00, un scandal a izbucnit în zona Bulevardului Transilvaniei, unde se desfăşurau simultan mai multe petreceri de Revelion. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a aplana conflictul. Cercetările sunt continuate.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. papionarul

    miercuri, 01.01.2014 at 18:58

    Prototipul taranului sportiv de la Sasciori si mihalt . ***** , duhnind a transpiratie , camasa mulata ,neinchisa la ultimii doi nasturi de u de se zareste parul mare si negru de pe piep . Ei vor sa patrunda in local dar cuvantul ” private party ” nu poate fi tradus decat in ceva de genu „aaaa pt ca automobile” . ******* , trebuia sa va fi oprit in vintz la vreun bar nu in oras , taranilorrrr

    • unu din mihalt

      sâmbătă, 11.01.2014 at 18:25

      Zi sa mori u?

  2. Cristi

    miercuri, 01.01.2014 at 19:14

    Mihalteni ****** nu ai ce sa le ceri

    • alex

      luni, 06.01.2014 at 15:02

      astia din mihalt au ramas in urma rau de tot,nu stiu cine ii mai poate civiliza…

      • unu din mihalt

        sâmbătă, 11.01.2014 at 18:24

        auzi si la gunoiu asta :))))))

  3. unu din mihalt

    sâmbătă, 11.01.2014 at 18:23

    Ma ******* MIHALTENII conduc judetul alba in prezent si in viitor asa ca avetii grija la cosor!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax