Connect with us
Publicitate

POLITICA

Scârţâie fotoliul de comunicator PDL al lui Mihai Babiţchi? A reuşit să îl scoată din răbdări pe deputatul Clement Negruţ

Publicat

Strategia de comunicare cu presa abordată de noul purtător de cuvânt al PDL Alba, Mihai Babiţchi nu pare să fie pe gustul conducerii partidului aflat la putere. După ce, săptămâna trecută, acesta reuşit să trezească nemulţumirile jurnaliştilor, impunându-le să îşi limiteze întrebările la subiectele aflate pe ordinea de zi, vineri, omul de comunicare al democrat-liberalilor a reuşit să îl scoată din răbdări şi pe deputatul Clement Negruţ, care a decis să părăsească „în trombă” conferinţa. Motivul a fost declaraţia lui Babiţchi: „Nu toţi politicienii au abilitatea de a se măsura cu ascuţişul întrebărilor unui ziarist”.

Încercând să explice jurnaliştilor motivul pentru care anterior le-a cerut să se limiteze cu întrebările la subiectele pregătite pentru conferinţă, Mihai Babiţchi a dat din nou cu bâta în baltă, când, în cadrul discursului său, ce a avut ca temă deontologia jurnalistică, a afirmat că „nu toţi politicienii au abilitatea de a se măsura cu ascuţişul întrebărilor unui ziarist”. Declaraţia a atins direct coarda sensibilă a deputatului Clement Negruţ, care a considerat că în aceste condiţii nu mai are rost să rămână la conferinţă. Acesta a părăsit sediul PDL Alba, întorcându-se, la insistenţele lui Babiţchi, după aproximativ o oră, pentru a oferi lămuriri. „Am revenit la conferinţă pentru că nu vreau să credeţi că am o problemă cu presa. Nu am teamă de a răspunde la nicio întrebare, însă nu pot să stau să mi se spună că nu am abilitate de a răspunde la întrebările presei. Nu am nimic nici cu domnul Babiţchi, însă cred că în PDL Alba trebuie să se revină la o relaţie deschisă cu presa”, a explicat Clement Negruţ.

De la numirea sa ca om de comunicare al PDL Alba, Mihai Babiţchi a încercat să traseze o nouă strategie de relaţionare cu presa. În conferinţa de săptămâna trecută, acesta cerut jurnaliştilor să anunţe din timp întrebările pe care urmează să le pună şi, mai mult decât atât, să încerce să se limiteze la subiectele de pe ordinea de zi. Cu alte cuvinte, să nu se mai pună întrebări-capcană politicienilor. Cererea a stârnit consternarea reprezentanţilor presei, care nu au fost de acord cu această formă de „cenzură”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. atti

    sâmbătă, 21.01.2012 at 11:29

    ACEST OM NU A FOST IN STARE SA RAMANA FIDEL UNEI DOCTRINE.ORI ERA CU PSD, ORI CU CIORBEA, ORI CU PDL, NICIODATA NU A FOST IN STARE SA RAMANA VERTICAL, FARA PROFIT MAXIM DIN PARTEA CELOR CARE CUNPARA PE CEI PROFITORI.ASTA E PDL SI OAMENI LUI DE INCREDERE.RUSINE CELOR DE LA UDMR CAND AU BATUT PALMA PENTRU NISTE FUNCTII BINE PLATITE DE BASESCU.AU PIERDUT MULT IN OCHI SARACILOR MAGHIARI, SI ROMANI.

  2. TH

    sâmbătă, 21.01.2012 at 15:15

    BABITCHI=OBRAZNIC

  3. Piticul Curios

    duminică, 22.01.2012 at 09:03

    INTREBARE

    Unde-i HAVA ?
    Unde-i BASE ?

    Ghici ghicitoarea mea !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax