Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scaunele șefilor de la ANAF, condiționate de încasări. Presiune asupra directorilor regionali și asupra mediului de afaceri

Publicat

t

Șefii de la ANAF își vor păstra funcțiile doar dacă vor strânge suficienți bani la buget pentru a acoperi planul asumat la începutul anului. Declarația îi aparține ministrului de finanțe Eugen Teodorovici care a spus că nu acceptă nici o modificare a planului.

Conducerea agenţiei de administrare fiscală va fi schimbată sau menţinută în funcţie de aceste încasări. Presiunea asupra conducerii ANAF se va transmite asupra directorilor regionali, asupra conducerilor locale ale ANAF și, în final, asupra mediului de afaceri.

În prima partea a anului, veniturile fiscale au crescut cu peste 13%, potrivit ultimelor date publicate de ANAF, mai puțin totuși decât planul după care a fost întocmit bugetul.

„Eu mă uit la TVA, accize, taxe vamale. Nu admit nici măcar un leu sub plan. Am spus-o şi la rectificare, în guvern. Eu mă raportez la un plan pe care s-a făcut şi buget. Şi am spus că nu accept niciun fel de scădere a acestuia. ANAF este obligat să vină cu măsuri concrete pentru a respecta planul, iar dacă nu va face asta se vor lua măsuri” a declarat Eugen Teodorovici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax