Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Schimbări în echipa managerială a IPJ Alba: Şeful Poliţiei Teiuş, promovat la Ministerul Administraţiei şi Internelor

Publicat

Conducerea IPJ Alba face schimbări în echipa managerială a instituţiei. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba ce a avut loc luni, iar iniţiativa aparţine Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Începând de luni, subcomisarul de poliţie Vasile Darius Bic, şeful Poliţiei oraşului Teiuş a fost mutat în interesul serviciului la Direcţia Management Resurse Umane din Ministerul Administraţiei şi Internelor şi va fi detaşat pentru o perioadă de 6 luni la Direcţia Naţională Anticorupţie. În locul acestuia, la conducerea Poliţiei Teiuş a fost promovat comisarul şef de poliţie Marius Pop, cel care până în prezent a ocupat funcţia de şef al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Alba.

Ca urmare a acestor modificări, prin dispoziţia şefului IPJ Alba, noul şef al Biroului Rutier Alba, împuternicit pe o perioadă de 6 luni, este comisarul Costică Bălan, cel care din 2007 a îndeplinit funcţia de ofiţer în cadrul Compartimentului Control Intern. Tot începând de luni, inspectorul de poliţie Marius Ioan Greculescu, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Alba,  a fost împuternicit Şef al Biroului de Ordine Publică pentru 6 luni.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba doreşte ca, prin schimbările făcute, să eficientizeze activitatea poliţiei şi să crească gradul de siguranţă a cetăţenilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax