Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimb de bune practici în domeniul furnizării serviciilor sociale, la Alba Iulia. Participă asociaţii, ONG-uri şi instituţii din Alba şi Mureş

Publicat

În perioada 13-14 iulie, la Alba Iulia are loc un eveniment regional pentru schimb de bune practici, la care participă 160 de persoane implicate în furnizarea serviciilor sociale în judeţele Alba şi Mureş.

Asociaţia „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia a implementat, în parteneriat cu diferite ONG-uri și instituții din Alba şi Mureș, proiectul intitulat “Parteneriat public-privat în administrarea de servicii sociale – Model de excelenţă”. Acesta prevede și organizarea unui schimb de bune practici, la care participă angajaţi ai Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia şi ai filialelor sale, precum şi ai partenerilor sociali – Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba şi Mureş, consilii locale şi alte ONG-uri.

Schimbul de bune practici marchează finalizarea sesiunilor de formare a personalului din judeţele Alba şi Mureş în unul din domeniile: management organizaţional, lucrător social, animator socio-educativ, îngrijitor bătrâni la domiciliu, asistenţa socială a familiilor, copiilor şi a grupurilor vulnerabile. În cadrul acestui eveniment se va urmări și evoluția pe care au avut-o participanții.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în Oameni! și este implementat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu DGASPC Alba, DGASPC Mureş, Asociaţia Profesională a Asistenţilor Sociali Alba şi Fundaţia PAEM Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax