Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimb de experienţă cu membri din Scoţia şi Olanda, pentru voluntarii din Alba

Publicat

Joi a avut loc un eveniment organizat de Centrul Judeţean de Voluntariat Alba şi Asociaţia „Pro Tinereţe”, prin care s-a urmărit promovarea şi atragerea de noi voluntari. Mai mult, a fost realizat şi un schimb de experienţă internaţională, pe tema voluntariatului.

Celor 45 de voluntari din Alba Iulia şi Sebeş care au fost prezenţi la evenimentul organizat la Hotel „Parc” din Alba Iulia li s-au alăturat doi voluntari din Olanda şi Scoţia, Patricia Hellinga şi David Andersen, care îşi desfăşoară activitatea la Centrul de Voluntariat „Pro Vobis” din Cluj Napoca, unde realizează activităţi constructive de educaţie non-formală şi de socializare în cadrul unui spital de copii.

Întâlnirea şi schimbul de experienţă au avut ca scop atât recapitularea şi fixarea practică a unor teorii şi modele motivaţionale, cât şi dorinţa de a pregăti voluntarii pentru o implicare mai eficientă în comunitatea în care trăiesc.

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax