Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimb dur de replici între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. ”Șeful infractorilor” vs. ”îi urâm pe trădători”

Publicat

d

Declarații dure ale lui Klaus Iohannis, împotriva lui Liviu Dragnea și ale PSD, în timpul Forumul ui Educației 2019, organizat la Iași. ”Infractorul-șef zice că Iohannis reprezintă interese străine. Formularea corectă ar fi fost: Iohannis reprezintă interese străine PSD, dar reprezintă interesele românilor” a spus președintele.

Iohannis a răspuns unui atac anterior, lansat de la Galați de Liviu Dragnea.

”Vreau să le transmitem de aici, cu multă căldură, toată dragostea noastră românească pentru românii de la Sibiu. Dar lui Iohannis îi spun: Iubim Sibiul dar îi urâm pe trădători, îi urâm pe vânzători. Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei. A folosit această ocazie doar pentru el. A câștigat ceva România? A folosit acest Summit făcut cu bani mulți pentru campania lui electorală. Și-a chemat stăpânii. Se plimba singur, dar nu era băgat în seamă. Asta e soarta slugilor” a spus Dragnea. 

 

Klaus Iohannis a replicat, la rândul său. Principalele declarații ale președintelui, pe acest subiect:

  • Dau drumul la un post de știri și aflu acolo că un infractor-șef, șeful infractorilor, nu știu cum e mai bună combinația,  zice așa: Iohannis reprezintă interese străine. Nasol!
  • Hai să vedem cum e cu intersele astea. De exemplu, dacă vorbim de interesul românilor, interesul acesta e că vor educație de calitate. Tot așa, se aud unii români care vor autostrăzi. Și eu, eu reprezint interesul românilor care vor autostrăzi. Sunt români care vor spitale. Și eu vreau.
  • Educația, autostrăzile, spitalele, nu sunt interesele PSD, dar sunt interesele românilor și interesele mele. Cred că formularea corectă ar fi fost: Ioannis reprezintă interesele străine PSD, dar reprezintă interesele românilor.
  • România merită mai mult decât PSD.
  • Vorbesc cu dascăli dedicați și îmi spun că merg din ce în ce mai rău. În loc să se pregătească pentru clasă, pregătesc tot mai multe hârtii.
  • Am avut tot felul de guverne incapabile să slujească interesul național. Comparativ, însă, cu acestea din trecut, trist, dar adevărat, actualul guvern primește premiul pentru cel mai slab guvern post-decembrist. Avem o guvernare eșuată.

Sursă: G4Media.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax