Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimbare importantă pentru utilizatorii whatsapp: Aplicația va suporta mai multe conturi pe același dispozitiv

Publicat

whatsapp, modele de telefon fara whatsapp whatsapp nu va mai functiona pe unele modele

Veste bună pentru utilizatorii whatsapp. Aceștia vor putea să dețină pe același dispozitiv conturi multiple. Această modificare îi va ajuta pe utilizatori să își separe de exemplu conturile de serviciu cu cele personale și să gestioneze mult mai ușor conversațiile și partajarea de fișiere.

După o perioada lungă în care nu s-a mai făcut nici un upgrade important, în ultima vreme aplicația de la Meta, a intrat într-un ritm alert de modernizare.

WhatsApp a început să lucreze la suportul pentru profiluri multiple, iar asta înseamnă că utilizatorii se vor putea conecta la mai multe conturi  din aplicație.

WABetaInfo a descoperit funcționalitatea cu mai multe conturi în cea mai recentă versiune beta WhatsApp Business pentru Android 2.23.13.5.

Odată implementată, această modificare vă va permite să vă conectați la mai multe conturi WhatsApp de pe același telefon fără a crea a doua copie a aplicației. Există, de asemenea, referințe la această caracteristică care se îndreaptă către versiunea obișnuită a aplicației scrie androidpolice.com.

Funcţionalitatea beneficiază de o implementare asemănătoare celei care există deja pe Facebook – pot fi logate două conturi în acelaşi timp şi prin apăsarea pozei de profil din bara de butoane se poate face trecerea de la un cont la altul.

Utilizatorii Whatsapp vor putea să își facă pe același dispozitiv conturi personalizate

Nu este clar dacă va exista o limită de conturi ce vor putea fi logate simultan pe aceeaşi aplicaţie de WhatsApp şi nici care va fi această limită.

Cu ajutorul acestei facilităţi, utilizatorii îşi vor putea separa comunicaţiile – vor putea folosi un cont pentru discuţiile legate de serviciu şi unul pentru prieteni.

Deşi simpla testare a unei funcţionalităţi nu garantează şi implementarea acesteia, facilităţile descoperite în acest fel în ultimii ani s-au concretizat şi au devenit opţiuni pe care le pot folosi toţi utilizatorii produsului deţinut de Meta.

În ultima lună, WhatsApp a lansat o funcţie de editare a mesajelor, posibilitatea partajării ecranului, conectarea mai multor iPhone-uri la acelaşi cont, canalele publice şi tot în ultima luna s-a aflat că se lucrează la suportul pentru numele de utilizatori.

Înca nu se știe dacă în cazul în care folosești funcționalitatea dual-SIM pe telefon și ești activ pe WhatsApp pe ambele numere, pot fi gestionate conversațiile în ambele conturi din aceeași aplicație și va facilita gestionarea notificărilor și partajarea fișierelor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax