Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Schimbare în acordarea șomajului tehnic. Documentele se trimit electronic la agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă

Publicat

Documentele pentru şomaj tehnic se transmit electronic la agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, începând cu data de luni, 1 noiembrie, pentru stabilirea unor măsuri de protecţie socială a angajaţilor şi a altor categorii profesionale, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Potrivit sursei citate, măsura este necesară în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităţilor economice, determinate de situaţia epidemiologică generată de răspândirea coronavirusului SARS CoV-2.

Astfel, documentele necesare acordării șomajului tehnic în conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 111 din 2 octombrie 2021 pentru stabilirea unor măsuri de protecție socială a angajaților și a altor categorii profesionale în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităților economice, determinate de situația epidemiologică generată de răspândirea  Coronavirusului SARS CoV-2, se vor transmite electronic la adresele de e-mail ale agențiilor județene în raza cărora își au sediul social.

În cazul AJOFM Alba, adresa de e-mail pe care pot fi transmise documentele este: alba@anofm.gov.ro.

Descarcă Adrese e-mail pentru șomaj tehnic (.pdf)

sursa: anofm.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax