Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimbare la conducerea Fabricii de Arme Cugir: Radu Coroamă, numit director general. În trecut a lucrat în SRI și la UM Cugir

Publicat

Schimbare la conducerea Fabricii de Arme Cugir. Radu Constantin Coroamă a fost numit director general în locul fostului șef Grațian Duma. Duma a fost timp de patru ani la conducerea fabricii, din 2020, când l-a înlocuit atunci pe Gheorghe Sava. 

Noul director general, Radu Coroamă, a fost până de curând șef al structurii de securitate la Uzina Mecanică Cugir. 

Potrivit profilului său de Linkdin, acesta a absolvit Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, fiind student între anii 2003  și 2007. De asemenea mai este meționat că între 2009 și 2010 a studiat la academia SRI, Academia Națională de Informații.

Radu Coroamă, potrivit declarației de avere, deține în Cugir două terenuri intravilane, unul de 607 și altul de 971 de metri pătrați. Alături de soție mai deține două case de locuit, dar și un spațiu comercial.

În 2023 la UM Cugir a avut un salariu anual de 83852 lei, asta însemnând aproape 7000 de lei pe lună.

Contactat de reporterii alba24.ro, Radu Coroamă a declarat că și-a început mandatul la conducerea Fabricii de Arme Cugir, de vineri, 13 septembrie.

De asemenea, întrebat de reporterii alba24.ro dacă a studiat și a fost angajat al Serviciului Român de Informații, acesta a declarat că a studiat la Academia SRI și că timp de patru ani a fost angajat al serviciului secret.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate