Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimbare la Facebook: Rețeaua de socializare va permite înregistrarea și postarea videoclipurilor drept răspuns la mesaje

Publicat

facebook-sign-89 Facebook testează posibilitatea introducerii videoclipurilor ca răspunsuri la anumite mesaje postate de utilizatori, scrie digitaltrends.com.

Un grup restrâns de utilizatori ai platformei de socializare primesc acum un mesaj pop-up deasupra pictogramei camerei telefonului mobil care le comunică că aceștia pot adăuga videoclipuri în răspunsurile pe care le trimit altor utilizatori. Caracteristica este testată în prezent pe aplicațiile iOS și Android, precum și pe web, potrivit VentureBeat.

Pentru a putea posta un videoclip pe aplicația Facebook, utilizatorii trebuie să atingă simbolul camerei telefonului mobil, ca și cum ar dori să posteze o fotografie, și se vor conecta la camera telefonului ceea ce le va permite să înregistreze sau să distribuie un videoclip. Același procedeu va fi realizat pentru a răspunde la un mesaj cu un videoclip care deja se află stocat în dispozitivul mobil al utilizatorului rețelei. În acest stadiu nu sunt cunoscute detalii pentru versiunea web.

În faza experimentală, noua opțiune este în prezent disponibilă doar pentru un număr mic de utilizatori norocoși.

sursa: digitaltrends.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax