Connect with us
Publicitate

SPORT

Schimbare la vârf, pentru „alb-negri”: Ioan Didă, noul președinte executiv al FC Unirea Alba Iulia

Publicat

Eutin Bojin nu a ”rezistat” mult la conducerea Unirii Alba Iulia, nu a reuşit să schimbe prea multe lucruri şi să-şi aplice în totalitate planul pe care îl avea, astfel că a preferat să rupă colaborarea cu FC Unirea. În funcția de președinte executiv a fost numit Ioan Didă, fostul patron al echipei „Real” Alba Iulia (echipă desființată în 2009).

După Nicolae Lupu, care a ocupat funcţia de președinte la Unirea Alba Iulia din Liga a IV-a, la echipa „fanion” a județului va veni un nou om de fotbal, din eșaloanele inferioare, Ioan Didă.

Fostul preşedinte, Eutin Bojin, a declarat, scurt: ”Eu prefer să mă retrag, nu vreau să comentez prea mult decizia mea, poate e mai bine așa”.

Cantonament la stadion, achiziții sub nivelul așteptărilor

Unirea Alba Iulia este în cantonanent centralizat la Stadionul ”Cetate”, după ce inițial Gabriel Rotaru își planificase pregătirea de vară la Câmpeni. Cel mai probabil, Unirea Alba Iulia va arăta în debutul noului sezon la fel ca în turul sezonului trecut.

După ce echipa s-a chinuit să evite retrogradarea, oficialii clubului ”alb-negru” nu par să fi învățat ceva din  greșelile trecutului. Aceștia întârzie să semneze cu Constantin Bumbac (de departe, ar fi mutarea verii pe ”Cetate”), în vreme ce jucătorii veniți în probe nu  par a fi peste nivelul celor aflați la Alba Iulia, iar revenirea lui Camara pare a fi departe de realitate, în condițiile în care Eutin Bojin părăsește FC Unirea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. unirea

    miercuri, 27.07.2011 at 19:38

    Oricum bojin era un amator si un profitor. Sa vina coropdean si nichimis

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax