Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimbări în echipa managerială a IPJ Alba. Sorin Cioancă, noul şef al Serviciului de Ordine Publică

Publicat

În echipa managerială a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba s-au produs câteva schimbări ce au fost anunţate în cadrul şedinţei Consiliului de Conducere de luni. Prin schimbările făcute, conducerea IPJ Alba încearcă să eficientizeze activitatea poliţiei, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor din judeţ.

Astfel, începând cu această săptămână, comisar şef de poliţie Silviu Duşa, şeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost transferat în funcţia de şef Serviciu Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă, funcţie rămasă vacantă ca urmare a trecerii la pensie a comisarului şef de poliţie Ştefan Lazăr.

Comisar şef Silviu Duşa este absolvent al Şcolii de Ofiţeri de Poliţei Bucureşti, promoţia 1987, după a cărei absolvire a fost repartizat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, unde a activat până în anul 1990, când a fost mutat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

În cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba acesta a îndeplinit funcţii de execuţie (ofiţer de judiciar în cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia şi ofiţer de cercetare penală în cadrul Serviciului Cercetări Penale), precum şi funcţii de conducere (adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia, şef Serviciu Management, Resurse Umane, şef Serviciu Cercetări Penale şi şef Serviciu Ordine Publică). În perioada august 2009 februarie 2010, Silviu Duşa a fost împuternicit să îndeplinească funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Începând cu data de 3 octombrie 2011, subcomisarul de poliţie Sorin Cioancă, ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Ordine Publică, a fost împuternicit să îndeplinească funcţia de şef al Serviciului de Ordine Publică.
Sorin Cioancă este încadrat în Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în anul 2002, dată de la care a ocupat funcţii de execuţie în structurile de ordine publică, la Poliţia Municipiului Alba Iulia şi la Serviciul de Ordine Publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax