Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimbări la conducerea Apa CTTA. Patru candidați în cursa pentru funcția de director general

Publicat

apa ctta alba 1 Directorul general al Apa CTTA, Viorel Lazăr, se pregătește să iasă la pensie, iar de anul viitor locul său va fi ocupat de o altă persoană. Patru candidați au fost selectați în a doua etapă a procesului de selecție care va avea loc în data de 29 decembrie.

Cornel Ștefan Bardan, Radu Calin Roșian, Gheorghe Hategan, Ioan Dreghiciu  sunt cele patru nume care au ajuns pe lista scurtă a candidaților care ar putea ocupa funcția de director general al APA CTTA.

Pentru acest concurs, APA CTTA a contractat firma DAD Expertise SRL, societate specializată în managementul și administrarea forței de muncă.

Ca urmare a derulării etapei 1 a procesului de selectie pentru postul de director general au fost selectați patru candidați care îndeplinesc condițiile prevăzute în anunțul de selecție și au fost declarați admiși pentru etapa a doua a procesului de selecție – depunerea declarației de intenție și interviu.

Trei dintre aceștia fac parte din conducerea APA CTTA: Cornel Ștefan Bardan – director comercial, Gheorghe Hațegan – director tehnic și Ioan Dreghiciu- director general adjunct. Radu Călin Roșian este consilier local al orașului Cugir și director general al Parcului Industrial Cugir.

Perioada pentru depunerea declaraţiei de intenţie este 14-28 decembrie 2016, orele 12.00. Interviurile finale vor avea loc în data de 29 decembrie 2016, începând cu ora 10.00, la sediul Apa CTTA SA Alba și se vor finaliza cu selecția candidatului propus sa ocupe funcția de director general.

De pe această funcție, Viorel Lazăr, a câștigat anul trecut 127.880 lei/an, respectiv 10.656 de lei pe lună.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax