Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Schimbări la conducerea Curții de Apel Alba Iulia. Cine preia funcția de președinte al instanței

Publicat

Din 7 ianuarie vor fi schimbări la conducerea Curții de Apel Alba Iulia. Liviu Gheorghe Odagiu își începe activitatea la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), iar în funcția de președinte, ocupată până acum de acesta, este delegată Oana Maria Petrașcu.

Delegarea este făcută de Consiliul Superior al Magistraturii.

Liviu Gheorghe Odagiu a fost ales membru CSM din partea judecătorilor de la curțile de apel.

Oana Maria Petraşcu are o vechime în funcția de judecător de 22 ani, a promovat la Curtea de Apel Alba Iulia în anul 2007, iar din data de 17 ianuarie 2020 este vicepreședinte al Curții de Apel Alba Iulia.

Născută în Alba Iulia, a început cariera de judecător la Judecătoria Gherla în anul 2000, a continuat la Judecătoria Năsăud, apoi la Judecătoria Sebeș. În perioada 2006-2007 a fost judecător la Tribunalul Alba.

Postul de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia, care a devenit vacant în data de 1 ianuarie 2023, ca urmare a promovării la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie a judecătorului Ștefania Dragoe (care deţinea funcţia din 21 august 2020), va fi ocupat în perioada următoare, conform prevederilor legale aplicabile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax