Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimbări la Poliţia Municipiului Alba Iulia. Vasile Catargiu, fost şef de cabinet IPJ Alba, a preluat funcţia de adjunct, după detaşarea la DNA a lui Paul Şerban

sediul IPJ Alba

Publicat

IPJ Alba masini noi autospeciale Schimbări în eşalonul doi de conducere a Poliţiei Municipiului Alba Iulia. Funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia a fost preluată de Vasile Catargiu, fost şef al Serviciului Cabinet al conducerii IPJ Alba. Modificarea a fost decisă după ce Traian Paul Şerban a părăsit postul de conducere de la poliţia municipiului, fiind detaşat la DNA.

Comisarul şef Vasile Catargiu a fost numit în noua funcţie, vineri, 11 martie.

Vasile Catargiu are 46 de ani şi 25 de ani de experienţă în poliţie.

În anii 1992-1993 a fost ajutor şef de post la Poliţia din Câlnic, apoi din 2002 a fost agent de poliţie, şef schimb la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba, În perioada 2002-2005 a fost ofiţer la Serviciul Cercetări Penale la IPJ Alba şi din 2005 până în 2008, coordonatorul Compartimentului Analiza informaţiilor la BCCO Alba Iulia.

Din august 2008, a preluat funcţia de şef Serviciu Cabinet la IPJ Alba. A fost avansat în grad, înainte de termen, de două ori, cel mai recent în 2012, în gradul de comisar şef.

În acest an, a preluat funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, la cerere.

În locul lui Catargiu, în funcţia de şef al Serviciului Cabinet la IPJ Alba, a fost împuternicit, marţi, 15 martie, comisarul Cristian Mărginean, de la Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş. Şi Mărginean are experienţă în activitatea de combatere a crimei organizate.

Vezi şi După 38 de ani de activitate în poliţie, Ioan Nicolae Căbulea, șeful Inspectoratului Județean de Poliţie Alba se pensionează

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate