Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Schimbări la facturile Hidroelectrica. Noutățile pentru clienții care vor primi notele de plată

Publicat

Compania Hidroelectrica a operat modificări la facturi, detalii de interes pentru românii care vor primi nota de plată în următoarele luni. Se schimbă perioada de transmitere a indexului și sunt introduse noi coduri pentru locuri de consum.

Data de trimitere a indexului la contor trebuie să fie în perioada 22-26 februarie. De asemenea, pe facturi vor apărea noi coduri pentru locurile de consum, ce vor putea fi folosite în paralel cu cele vechi.

Potrivit companiei, care nu a mai emis facturi de aproape 10 luni, în unele cazuri, clienții vor avea la dispoziție o perioadă mai mare de timp, ca să le achite.

Anunțul Hidroelectrica pentru clienți

Stimați clienți,

Vă anunțăm că pentru luna februarie 2023 perioada în care se preiau autocitirile este 22.02.2023 – 26.02.2023.

Dorim să vă aducem totodată la cunoștință că, odată cu implementarea noului soft de facturare, au fost actualizate codurile locurilor de consum, acestea urmând a se regăsi înscrise pe facturile viitoare.

Pentru a facilita aceasta tranziție, în următoarele luni puteți transmite indexul autocitit folosind oricare din cele două coduri (cel vechi sau cel nou).

Vă mulțumim pentru înțelegere!

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A.”

Facturi întârziate, eșalonări la plată

Facturile au întârziat în contextul în care compania a făcut modernizări la sistem, cu soluții software de ultimă generație. La începutul acestui an, anunța clienții că urmează să primească din nou facturi.

De asemenea, compania a anunțat că va exista o perioadă de până la 45 de zile pentru achitarea facturii fără penalități. De asemenea, sumele restante vor putea fi eșalonate pe o perioadă de șase luni. Pentru plata în rate se completează o cerere-tip online sau la sediul sucursalelor Hidroelectrica.

Pentru eșalonare, formularul se regăsește pe site-ul companiei. Se poate trimite la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax