Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimbări la IPJ Alba: Comisar-șef Cristian Ioan Dunca a fost pus în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului

Publicat

duncaPrin ordinul ministrului afacerilor interne, cu data de 3 octombrie, comisar-șef de poliție Dunca Cristian Ioan a fost împuternicit să exercite, pe o perioadă de 6 luni, funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Alba.

În luna aprilie comisarul şef Mihai Rus, fost ajunct la IPJ Alba, a fost desemnat la conducerea Inspectoratului de Poliţie Alba, interimar, în locul lui Laurenţiu Crişan, care a asigurat doar pentru o săptămână funcţia devenită liberă după ce chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea și-a înaintat raportul în vederea pensionării.
Comisarul şef Mihai Rus a fost adjunct la IPJ Alba pe linie de investigaţii criminale şi anterior şef la Poliţia Municipiului Sebeş.

Reamintim că președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în 17 martie decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de poliție Ioan Nicolae Căbulea cu Ministerul Afacerilor Interne, după ce poliţistul a transmis cererea de pensionare.

Tot luni, Prin ordinul ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Jurcan Claudiu-Petru a fost împuternicit să exercite, pe o perioadă de 6 luni, funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud.

Prin ordinul ministrului afacerilor interne, cu data de 3 octombrie a.c., comisar-șef de poliție Mihalache Constantin a fost împuternicit să exercite, pe o perioadă de 6 luni, funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Harghita.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. doru

    marți, 04.10.2016 at 15:09

    „Alta Marie…..cu alta…..palarie!!! „si tot asa.Oricum se vede ca nu mai e Cabulea sef…..,nu mai e „mot” la comanda IPJ spre satisfactia „tarenilor”…Ave Maria!!!.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax