Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Schimbări la șefia Casei de Pensii. Prefectul de Alba: noii directori adjuncţi nu vor fi plătiți

Publicat

Schimbări în conducerea Casei Judeţene de Pensii Alba. Prin ordin al preşedintelui CNPP, au fost desemnaţi noi directori adjuncţi. Fostul director adjunct Ionel Mihăilă a fost suspendat mai demult din funcţie, fiind inculpat într-un dosar penal. Prefectul de Alba, Dănuț Hălălai, a spus că a fost nevoie de aceste schimbări pentru a debloca activitatea instituției. ”Noii directori adjuncți au preluat doar atribuțiile pentru o perioadă determinată, dar nu vor fi remunerați pentru activitatea lor” a spus prefectul Hălălai. Directorul Alexandru Retegan a rămas în funcție. 

Instituţia a comunicat că funcţia de director executiv adjunct – Direcţia Economică a fost preluată, din 23 octombrie, de Gheorghe Dumitru Paşca, în locul Ilenei Ion, care a trecut definitiv pe postul de şef Serviciu Financiar-Contabilitate. Gheorghe Paşca este consilier, clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul Comunicare şi Relaţii Publice şi preia şi atribuţiile aferente funcţiei publice de director executive adjunct la direcţia menţionată. Cu mai mulți ani în urmă, Pașca a fost primarul comunei Albac.

De la aceeaşi dată, Simona Mirela Goronea, inspector superior la Serviciul Stabiliri şi Plăţi Prestaţii, preia temporar funcţia de director executiv adjunct la direcţia de resort. Îl înlocuieşte pe Ionel Mihăilă, care este inculpat într-un dosar penal. Atribuţiile sunt preluate până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a cauzei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Felix

    miercuri, 25.10.2017 at 19:07

    Erau necesare aceste schimbari. Exemplu de urmat si in alte institutii/agentii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax