Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimbări la WhatsApp în 2024. Aplicația va introduce trei noi funcții importante, care vor schimba experiența de utilizare

Publicat

schimbari la whatsapp

Schimbări la WhatsApp în 2024. Aplicația va introduce în acest an trei noi funcții importante, care vor schimba experiența de utilizare.

WhatsApp va lansa trei noi funcții în 2024. Până acum, aplicația a oferit câteva funcții foarte solicitate de utilizatori, cum ar fi posibilitatea de a edita mesajele trimise și de a trimite videoclipuri în HD.

Compania a lansat, de asemenea, capacitatea de a partaja ecranul în aplicația mobilă și de a adăuga până la 32 de membri la un apel video de grup pe WhatsApp pentru Mac.

Și se pare că și 2024 va fi un an plin de noutăți pentru serviciul de mesagerie, scrie Forbes.

Potrivit actualizărilor de la WABetaInfo, care ține evidența tot ceea ce WhatsApp, inclusiv noile funcții în beta, există cel puțin trei funcții noi care vor veni în curând la serviciul de mesagerie.

Schimbări la WhatsApp în 2024: Partajarea actualizărilor de stare pe Instagram

Aplicațiile meta permit postarea și partajarea pe mai multe platforme. De exemplu, puteți posta același Reel pe Instagram și Facebook simultan sau puteți partaja o postare Thread în povestea dvs. Instagram cu o singură atingere sau puteți trimite mesaje de pe Instagram pe Facebook.

Toate funcționează bine, dar WhatsApp este încă exclus din ecosistemul aplicației Meta de partajare pe mai multe platforme.

Cu toate acestea, se pare că acest lucru este pe cale să se schimbe în curând.

Conform descoperirilor recente de la WABetaInfo, Meta vă poate permite în curând să vă împărtășiți starea WhatsApp în povestea dvs. Instagram cu o singură atingere.

Vezi și: WhatsApp și Google vor avea arhivă comună, din 2024. Spațiul de stocare gratuit se va umple mult mai rapid și va trebui plătit

Asta înseamnă că veți putea posta conținut încrucișat. „Această sugestie va apărea printr-o comandă rapidă convenabilă prezentată utilizatorilor imediat după postarea unei noi stări”, spune site-ul.

Puteți activa sau dezactiva oricând funcția, dar este plăcut să aveți pentru persoanele care doresc să partajeze aceleași actualizări pe ambele platforme. Funcția este încă în versiune beta și se spune că va fi lansată în curând.

Partajați sunet în timpul unui apel video

WhatsApp testează capacitatea de a partaja audio în timpul unui apel video cu opțiunea de partajare a ecranului.

Vă va permite nu numai să vă partajați ecranul, ci și audio, atunci când este necesar.

Această caracteristică va permite să puteți viziona filme împreună cu cei dragi pe WhatsApp.

A fost observat pentru prima dată de WABetaInfo pentru WhatsApp pe iOS, dar a fost introdus recent pe Android cu actualizarea WhatsApp 2.23.26.18 beta.

„O funcție de partajare a sunetului muzicii în timpul unui apel video este în curs de dezvoltare și va fi disponibilă într-o actualizare viitoare a aplicației”, precizează site-ul web.

Schimbări la WhatsApp în 2024: Nume de utilizator WhatsApp

Fiecare aplicație de socializare, inclusiv X (fostul Twitter), Instagram și Facebook, are un nume de utilizator unic pentru fiecare cont.

De acum, trebuie să partajați numărul dvs. cu cealaltă persoană dacă doriți să vă conectați cu ea pe WhatsApp. Dar s-ar putea schimba odată cu introducerea numelor de utilizator.

Potrivit WABetaInfo, „utilizatorii vor putea în curând să-și personalizeze profilurile și să se conecteze cu ușurință cu alții folosind un identificator unic”. Concret, este vorba despre un nick-name.

Citește și: LISTA telefoanelor pe care nu va mai funcționa WhatsApp din 2024. Sunt afectate și unele modele de iPhone, Samsung și Huawei

Acest lucru vă va face mai ușor să găsiți și să vă conectați cu prietenii, familia și persoanele de contact de pe platformă.

Schimbări la WhatsApp în 2024: Toate aceste caracteristici au fost identificate în aplicația beta WhatsApp.

Deși este posibil ca funcțiile beta să se îndrepte spre versiunea stabilă, uneori sunt amânate sau anulate complet.

Dar aceste trei caracteristici au șanse mari de a ajunge la versiunea finală, deoarece îmbunătățesc enorm gradul de utilizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax