Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Schimbări radicale la REVOLUT: Clienții aplicației, înștiințați că vor fi transferați la bancă. Ce alternativă au cei care nu vor

Publicat

Cei care folosesc aplicația de plăți Revolut au primit în ultima perioadă mesaje prin care sunt anunțați că vor fi transferați la bancă. Schimbarea va fi din 1 iulie, când vor intra în vigoare și noile termene și condiții.

Anterior, clienților le-a fost doar recomandat să facă tranzacțiile prin Banca Revolut, dar din vară nu vor mai putea să aleagă, dacă vor dori să utilizeze în continuare acest serviciu.

Dacă nu comunică faptul că doresc să-și închidă contul Revolut până la 1 iulie, se va considera că clientul acceptă noile condiții comunicate.

Ce a comunicat Revolut

”Pe data de 1 iulie, entitățile noastre europene vor fuziona și, ca urmare, toți clienții Revolut Payments UAB vor deveni clienți ai Revolut Bank UAB, începând cu data de 1 iulie.

Schimbări la Revolut: De ce are loc fuziunea?

De curând, ne-a fost prelungită licența bancară europeană, permițându-ne astfel să oferim servicii de plăți și de acceptare a depozitelor prin intermediul Revolut Bank UAB. Ca să putem continua să le oferim clienților noștri produse noi și interesante, fuzionăm Revolut Payments UAB cu Revolut Bank UAB.

Schimbări la Revolut: Ce se va întâmpla?

Contul tău care ține de Revolut Payments UAB va fi transferat la Revolut Bank UAB și va deveni un cont curent. IBAN-ul tău va rămâne același. Poți folosi contul curent să faci plăți sau să-ți ții banii, așa ca până acum.

Fondurile din contul curent și, dacă e cazul, din contul de tip depozit la vedere (în limita sumei de 100.000 euro) vor fi protejate de Schema de garantare a depozitelor.

Dacă folosești alte servicii sau produse oferite de Revolut Payments UAB (excluzând asigurarea), acestea vor fi furnizate de Revolut Bank UAB începând de la data de 1 iulie 2022.

Schimbări la Revolut: Ce se întâmplă cu cei care au un plan cu plată

Dacă ai un abonament la un plan Plus, Premium sau Metal, începând cu 1 iulie 2022, acest abonament ți se va oferi de către Revolut Bank UAB.

Aceasta înseamnă și că Revolut Bank UAB va fi titular al poliței de grup pentru asigurarea de călătorie și cu protecție în fiecare zi. Pentru a continua să îți oferim cele mai bune servicii, am angajat noua noastră entitate de brokeraj pentru asigurări Revolut Insurance Europe UAB. Din 1 iulie 2022, Revolut Insurance Europe UAB îți va oferi toate informațiile despre asigurarea de călătorie și cu protecție în fiecare zi, precum și răspunsurile la toate întrebările pe care le-ai putea avea în legătură cu acoperirea.

Deși asigurarea noastră a suferit aceste modificări structurale, acoperirea ta și termenii aplicabili nu se vor modifica. Nu trebuie să semnezi niciun alt nou document de asigurare și nici să faci vreo modificare a documentelor existente.

Nu va trebui să plătești nimic pentru migrarea entității de distribuire a asigurării la Revolut Insurance Europe UAB”.

Revolut este o aplicaţie financiară lansată în 2015, în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani şi schimb valutar. În prezent, peste 18 milioane de clienţi din lume, din care peste 1,7 milioane din România, folosesc serviciile Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacţii pe lună.

Revolut oferă servicii de plăți, tranzacționare de cripto-monede, conturi de economii și tranzacționare de acțiuni.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sabina

    luni, 02.05.2022 at 12:06

    Eu vreau sa.mi închid contul revolut,din păcate nu știu cum,am trimis un email,la care nu mi.a răspuns nimeni,iar un nr de telefon nu am gasit😒

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax