Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimbări pentru românii care plătesc taxe și impozite cu cardul. Guvernul vrea să scadă comisionul perceput

Publicat

ghiseul roGuvernul încearcă să stimuleze plata online a dărilor, astfel comisionul perceput la plata taxelor și impozitelor prin Sistemul Național Electronic de Plată (SNEP) ar urma să scadă de la 2 la sută din valoarea tranzacție sau cel mult 30 de lei la 1 la sută și nu mai mult de 20 de lei.

Reducerea plafonului maximal al comisionului va fi operată în perioada următoare, în baza unei decizii pregătite la acest moment de Guvern.

Simultan, comisionul unic plătibil instituției de credit acceptatoare de plăți electronice pentru verificarea conformității transferului de date cu specificațiile standard ale SNEP va fi redus la maximum 100 de euro. Astăzi, acest comision poate ajunge la echivalentul în lei a 300 de euro, transmite Profit.ro.

Sistemul Național Electronic de Plată, cunoscut și sub numele de www.ghiseul.ro, este cel prin care pot fi achitate online taxele și impozitele.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax