Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimbările în CJ Alba după destrămarea USL. Consilierii PNL o rup definitiv cu PSD: „Ne delimităm politic de stânga socialistă”

Publicat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, a declarat joi, în cadrul şedinţei CJ, în contextul destrămării Uniunii Social Liberale, că grupul de consilieri PNL nu va mai activa alături de cei PSD, ci va continua, ca şi până acum, sprijinirea proiectelor de dreapta. La rândul său, consilierul PSD Ioan Florea susţine că vor accepta critici din partea opoziţiei.

„Grupul de consilieri judeţeni PNL Alba nu va mai activa, de astăzi, alături de grupul PSD, din punct de vedere politic. După cum am procedat din 2012, ca şi până acum, vom susţine toate proiectele de dreapta.

După înfiinţarea USD, s-a revenit la situaţia de normalitate, de separare între stânga şi dreapta. Ne delimităm din punct de vedere politic de stânga socialistă şi vom putea colabora cu celelalte grupuri de consilieri din CJ pe anumite proiecte”, a declarat Florin Roman.

La rândul său, consilierul judeţean PSD Ioan Florea susţine că, faţă de ceea ce s-a realizat până acum în cadrul USL, de acum încolo „o să acceptăm şi critici” din partea Opoziţiei.

Reamintim că, marţi seara, odată cu anunţul privind ieşirea PNL de la guvernare şi destrămarea USL, liderul liberal Crin Antonescu a anunţat şi că organizaţiile judeţene au libertatea deplină de a încheia orice alianţă politică locală pe care o consideră necesară pentru putea fi asigurată funcţionarea în bune condiţii a activităţii administraţiilor publice.

Citeşte şi Decizie în PNL, după ruperea USL: Organizaţiile judeţene au liber la alianţe locale. Care ar putea fi mişcările politice în Alba

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nelu

    joi, 27.02.2014 at 19:17

    oricum n u au fost niciodata cu psd

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate