Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimbările pregătite în Guvern, confirmate după CEx PSD. Care sunt propunerile pentru ministere

Publicat

CEx al PSD a hotărât remanierea unor membri ai guvernului, a declarat luni după amiază Viorica Dăncilă. Potrivit acesteia, vor fi schimbați din funcții Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne și ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu.

La Externe este propusă Ramona Mănescu pentru preluarea funcției de ministru, la Interne – Nicolae Moga și Mihai Fifor pentru funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice.

„Am spus colegilor din CEx că avem două portofolii de vicepremier la care trebuie să facem nominalizări, cel pe Parteneriate Strategice că încă 6 ministere, le-am făcut o evaluarea. Am propus schimbare ministrului Carmen Dan cu senatorul Nicolae Moga, de la Constanța, am luat act de a schimba la MAE pe dl Teodor Meleșcanu cu Ramona Mănescu, am propus pe Mihai Fifor pentru funcția pe Parteneriate Strategice”, a anunțat Viorica Dăncilă, potrivit Digi24.

Pentru vicepremier, pe probleme economice, interimatul se finalizează la jumătatea lunii august.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 16.07.2019 at 17:03

    Daca citesti pe Rise Project despre Ramona Manescu te crucesti ce matrapazlacuri a facut cu retrocedarile, plus alte cateva de care nu afacut pomenire in declaratia de avere. Deci, este de top ! Merita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax