Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Şcoala Altfel” în Alba: Elevi de la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” au vizitat Consiliul Judeţean şi au aflat atribuţiile instituţiei

Publicat

În cadrul activităţilor din programul “Şcoala Altfel”, luni dimineaţa, elevii clasei a IX-a B a Colegiului „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, însoțiți de dirigintele Cornel Sandu, au vizitat sediul Consiliului Județean Alba.

Elevii au fost primiți de preşedintele Ion Dumitrel, care le-a prezentat rolul şi atribuțiile instituției, modul său de funcționare şi le-a menționat cele mai importante programe pe care Consiliul Județean Alba le derulează la nivel de județ.

La finalul vizitei, elevii au vizitat şi biroul preşedintelui Consiliului Județean Alba.

Timp de o săptămână, în perioada 7 – 11 aprilie elevii participă la programul „Şcoala Altfel. Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, care cuprinde activităţi extracurriculare şi extraşcolare. În săptămâna derulării programului, când se desfăşoară şi etapele naţionale la olimpiade, timp de cinci zile, copiii şi tinerii vor avea posibilitatea să-şi dezvolte aptitudinile. Au obligația de a participa la activitățile pentru care s-au înscris, absențele fiind înregistrate în catalog la rubrica “Purtare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax