Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Şcoala Altfel”: Intrare liberă pentru elevi la Muzeul Unirii din Alba Iulia, în perioada 2-6 aprilie

Publicat

Elevii vor putea intra gratuit la Muzeul Unirii din Alba Iulia, în perioada 2-6 aprilie. Iniţiativa aparţine conducerii Muzeului şi vine ca o măsură de sprijin pentru instituţiile şcolare care desfăşoară acţiuni în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”.

Astfel, elevii care vor dori să afle şi să vadă mărturii ale istoriei prezentate la expoziţiile găzduite de muzeul albaiulian vor avea acces gratuit la acestea.

Programul ”Școala altfel” debutează din anul şcolar 2011 – 2012 şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, în săptămâna 2-6 aprilie 2012, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.

Programul își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități nonformale, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Din 2 aprilie, prin “Şcoala Altfel” elevii au acces la activităţi în afara curriculumului naţional, pentru a evidenţia competenţe, coeziune, spirit de echipă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Just me..

    vineri, 30.03.2012 at 13:08

    Sincer, preferam sa facem scoala normala. Saptamana viitoare se va pierde timpul degeaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax