Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Școala altfel”: Patru școli din Alba participă la activități ecologice, în cadrul proiectului „Eco Junior 2015”. Concurs de cultură generală, alergare în sac, videproiecții

Publicat

poza_comunicat_de_presa În cadrul „Școala Altfel”, în perioada 6-10 aprilie, patru școli din Alba s-au înscris în cadrul Proiectului Eco Junior 2015 al Asociației Drumeții Montante. Elevi din Alba vor fi „vestitori ai primăverii” și vor participa la cele mai căutate activități eco din acest an, precum Afișul ecologic”, „Videoproiecții cu tematică ecologică”, „Să alergăm în sac”, „Oul și lingura”, „Împărate, împărate cât este ora?”, „Turism în Românai- Jocul de cultură generală”, „Cum să ne orientăm”.

În cadrul proiectului Eco Junior 2015 s-au înscris 512 unități de învățământ din țară, printre care și 4 școli din Alba.

Profesorii din ciclul preșcolar, primar, gimnazial, inclusiv liceal vor desfășura activități educative în perioada 6-10 aprilie, în cadrul programului „Să știi mai multe,să fii mai bun!” sub atenta îndrumare a reprezentanților Asociației Drumeții Montane.

Activitățile desfășurate în cadrul proiectului vor îmbunătății educația copiilor în spiritul ecologic și importanța conservării naturii, copiii fiind la ora actuală o armă puternică pentru a schimba lumea în bine.

În cadrul proiectului organizate de Asociația Drumeții Montane au mai fost înscrise școli din Gorj, Galați, Bacău, Timiș, Hunedoara, Sibiu, Covasna, Vâlcea, Pitești, Pașcani, Roman, Slobozia și alte județe ale țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax