Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”, ediția a VI-a. O altfel de școală la Biblioteca „Lucian Blaga” din Sebeș

Publicat

Timp de două săptămâni, elevii claselor primare de la Liceul German Sebeș, însoțiți de cadrele didactice, au avut ocazia să se bucure de o Școală Altfel.

În perioada 9-20 septembrie, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a găzduit evenimentul anual „Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”, a VI-a ediție.

Atelierele de lectură, vizionarea de filme educative și jocurile interactive au fost în centrul atenției. Prin intermediul acestor activități, copiii au explorat lumea cărților și a poveștilor într-un mod interactiv, stimulându-le imaginația și curiozitatea, transmit organizatorii.

La atelierele de lectură pregătite de echipa Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș, copiii au descoperit povești noi și fascinante, exprimându-și creativitatea într-un mediu prietenos și stimulativ.

Programul „Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste” a oferit oportunitatea unică de a crea legături între copii și cărți, între imaginație și realitate, demonstrând că învățarea poate fi o aventură captivantă și plină de bucurie. Fiecare participant a plecat acasă cu amintiri frumoase și cu inspirație pentru noi aventuri literare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate