Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Școala bobocilor. Atelierele toamnei de poveste”, la Sebeș. Activități dedicate preșcolarilor, elevilor și tinerilor din oraș

Publicat

Toamna își intră încet, încet în drepturi, iar vremea de afară ne inspiră și vine cu ateliere de poveste la Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.

„Lunile septembrie și octombrie sunt dedicate preșcolarilor, elevilor și tinerilor din municipiul Sebeș și împrejurimi prin proiectul „Școala bobocilor. Atelierele toamnei de poveste”, ajuns la cea de-a IV-a ediție în acest an.

Vedeta toamnei rămâne „Povestea”, pe care o completăm cu activități inedite în cadrul cărora vom realiza decorațiuni cu specific autumnal, stimulând imaginația și abilitățile participanților de a combina culori și materiale, respectiv de a interacționa și lucra împreună într-un colectiv prietenos.

Cu emoție… de toamnă, ne bucurăm alături de partenerii noștri: Centrul de zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Sebeș, Centrul de zi pentru Copii cu Dizabilități Sebeș, instituțiile școlare din Municipiul Sebeș și împrejurimi și Asociația Diakoniewerk International”, au transmis reprezentanții Primăriei Sebeș.

Activitățile din cadrul programului sunt organizate de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax