Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Școala de dans „Wish Dance Steps”, locul I la finala Cupei Școlilor la Streetdance, de la Bistrița. Albaiulianca Teodora Dan, cea mai bună dansatoare din concurs

Publicat

Două trupe de la școala de dans urban „Wish Dance Steps” din Alba Iulia, au reprezentat Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” la finala națională a Cupei Școlilor la Streedance 2014, de la Bistrița. Albaiulienii au reușit să se claseze pe locul I, respectiv XIII, concurând cu școli și licee din toate colțurile țării. De asemenea, Teodora Dan, o membră a uneia dintre trupe, a obținut titlul de cea mai bună dansatoare din cadrul concursului.

Școala de dans urban „Wish Dance Steps” a participat la finala națională a Cupei Școlilor la Streetdance 2014, ce a avut loc la Bistrița, cu două trupe. „High Class Crew” (formată din Simina Denisa Suciu, Teodora Dan și Georgiana Lupu) și „Nightmare on Dance Street” au reprezentat Colegiul Național HCC din Alba Iulia și au reușit să obțină locul I, respectiv locul XIII, învingând trupe de dans din școli și licee din întreaga țară.

„High Class Crew” a fost și cea care a deschis Finala Naționala la licee, ridicând juriul în picioare în urma prestației lor. De asemenea, Teodora Dan, una dintre membrele trupei, a reușit să obțină titlul de cea mai bună dansatoare din cadrul concursului.

Totodată, instructorul trupei de dans „Wish Dance Steps”, Florin Groza,  promite albaiulienilor că „acesta este doar începutul pentru ceea ce va urma din partea școlii de dans Wish Dance Steps!”

De asemenea, la o zi dupa concurs, dansatorii din Alba Iulia au luat parte la workshop-ul de dancehall, susținut de renumita instructoare Sonia Soupha din Paris, Franța: „Acest workshop a fost un vis devenit realitate. Abia aștept să împart cunoștințele dobândite cu dansatorii din Alba Iulia! A fost un weekend plin de distracție și de surprize plăcute”, a declarat instructoarea de dancehall a trupei, Sorana Suciu.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax