Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Şcoală de vară la Cugir. 100 de copii vor învăța limba germană, prin activități educative nonformale

Publicat


Pentru 100 de copii din Cugir, cursurile vor continua și pe timpul vacanței. Aceștia au ocazia să participe la Școala de vară „Einen kreativen Sommer ediția 2019”, la care vor învăța limba germană prin intermediul unor activități nonformale.

Este vorba despre un proiect realizat și finanțat de către Primăria orașului Cugir, care se adresează copiilor cu vârste între 12 și 17 ani din localitate. Proiectul a primit aprobarea din partea Consiliului Local, suma necesară implementării activităților fiind de 50.000 lei.

Copiii vor fi îndrumați, la școala de vară, de 20 profesori din cadrul unităților de învățământ din oraș, cu implicarea autorităților locale și a asociaților „Ține de tine” și „Năsăpiște” Cugir.

Cursurile se vor desfășura în incinta Colegiului Tehnic „I. D. Lăzărescu” din Cugir, zilnic, între orele 9.00 și 13.00, în perioada 22-31 iulie.

La prima oră, întregul grup de elevi va participa la activitatea de Comunicare în limba germană, cu o temă zilnică stabilită. Ulterior grupul va participa la celelalte activităţi tematice: fantezie și culoare; muzică; natură și artă fotografică; robotică; film.

sursa foto: Facebook Orașul Cugir


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Administrația din Sibiu face toate reparațiile capitale dintr-un cartier mare, DEODATĂ. Cea din Alba Iulia face planuri

Publicat

Administrația locală din Sibiu aplică o nouă viziune urbanistică, relativ necunoscută în România: repară un cartier mare al orașului de la un capăt la celălalt. Primăria nu se limitează la a repara câte o stradă, pe rând, ci remodelează întregul cartier printr-un singur proiect.  Recent, Sibiu a scos la licitație cel mai mare contract de […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

Vremea SE ÎNCĂLZEȘTE din nou în județul Alba, datorită unei mase de aer cald din Nordul Africii. Ce temperaturi vor fi

Publicat

Meterologul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Alina Șerban anunţă că începând de sâmbătă, odată cu intrarea în România a unei mase de aer cald, vremea se încălzeşte semnificativ, mai ales în zonele înalte. De astăzi, în ţara noastră a pătruns o masă de aer cald din nordul Africii, lucru care va determina o încălzire semnificativă. „Într-adevăr, […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

Atracţii turistice în Alba: Casele albe de la Rimetea şi Cetatea Colţeşti. Ce poți vizita acolo

Publicat

Rimetea

Localitatea Rimetea se află la 24 de kilometri de Aiud și la 7 kilometri de Buru, la poalele vârfului Piatra Secuiului. Este locul unde populatia, majoritatea maghiară, păstrează cel mai bine tradiţiile. Puțini ştiu că Rimetea a fost, pe vremuri, un renumit oraș, cu peste 2.000 de locuitori. Astăzi, Rimetea este cunoscută pentru arhitectura caselor, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vlad Botoș deschide primul cabinet de europarlamentar la Alba Iulia, înaintea liberalilor Hava, Motreanu și Bogdan

Publicat

Europarlamentarul Vlad Botoș își deschide sâmbătă, 14 decembrie, un europarlamentar la Alba Iulia. Este primul (și poate singurul) membru al Parlamentului European care face acest lucru. Aceasta cu toate că PNL are trei europarlamentari cu legătiuri vechi în județ: Mircea Hava, fost primar longeviv la Alba Iulia, Dan Motreanu, fost membru marcant al organizației județene […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate