Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Şcoală de vară la Cugir. 100 de copii vor învăța limba germană, prin activități educative nonformale

Publicat


Pentru 100 de copii din Cugir, cursurile vor continua și pe timpul vacanței. Aceștia au ocazia să participe la Școala de vară „Einen kreativen Sommer ediția 2019”, la care vor învăța limba germană prin intermediul unor activități nonformale.

Este vorba despre un proiect realizat și finanțat de către Primăria orașului Cugir, care se adresează copiilor cu vârste între 12 și 17 ani din localitate. Proiectul a primit aprobarea din partea Consiliului Local, suma necesară implementării activităților fiind de 50.000 lei.

Copiii vor fi îndrumați, la școala de vară, de 20 profesori din cadrul unităților de învățământ din oraș, cu implicarea autorităților locale și a asociaților „Ține de tine” și „Năsăpiște” Cugir.

Cursurile se vor desfășura în incinta Colegiului Tehnic „I. D. Lăzărescu” din Cugir, zilnic, între orele 9.00 și 13.00, în perioada 22-31 iulie.

La prima oră, întregul grup de elevi va participa la activitatea de Comunicare în limba germană, cu o temă zilnică stabilită. Ulterior grupul va participa la celelalte activităţi tematice: fantezie și culoare; muzică; natură și artă fotografică; robotică; film.

sursa foto: Facebook Orașul Cugir


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

Atac mortal în Apuseni: Un berbec a omorât un bătrân, într-o comună din Alba

Publicat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, în comuna Sohodol. A fost atacat de un berbec, în apropierea locuinței. Potrivit IPJ Alba, din primele date, bărbatul se afla cu turma de oi în apropierea gospodăriei. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drumul turistic din Alba, pe care șoferii își pot rupe mașinile. Aventuri între Roica și Mogoș

Publicat

Drumul județean DJ 107K, între Roica, Întregalde și Mogoș, intră din nou în atenția localnicilor și turiștilor. Asta după ce unii dintre vizitatori renunță să-și continue drumul, în ciuda peisajelor pitorești, pentru că-și rup mașinile pe acest tronson. Cel puțin așa susține un cititor Alba24. ”Drum județean, în comuna Întregalde, de la Roica spre Mogoș. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Săpoca: În noaptea masacrului, în pat cu atacatorul a mai fost pus un pacient, deși erau locuri libere în spital

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, duminică, în contextul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, unde un pacient a ucis patru persoane internate şi a rănit alte nouă, că în unitatea medicală s-a produs un lung şir de erori umane şi această tragedie putea fi evitată, notează Romania24.ro. „Din păcate (…) s-a produs […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

BACALAUREAT 2019, sesiunea a doua: Prima probă, miercuri. MODELE de SUBIECTE, calendar și reguli pentru examen

Publicat

examen bac

Miercuri, 21 august, începe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019. Prima probă este cea scrisă, de Limba și literatura română. Probele orale încep în 27 august, iar primele rezultate vor fi cunoscute în 3 septembrie. Pentru a promova Bacalaureatul, un absolvent de liceu trebuie să susțină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate