Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Școală din Alba Iulia, ÎNCHISĂ parțial, din cauza epidemiei de gripă. Activitate suspendată trei zile

Publicat

Ministerul Educației a anunțat miercuri că o școală din Alba Iulia are activitate suspendată parțial, în contextul epidemiei de gripă.

Potrivit datelor transmise de minister, este vorba despre Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia. Reprezentanții IȘJ Alba au precizat, pentru Alba24.ro, că la această unitate de învățământ cursurile au fost suspendate la o singură clasă a III-a, în perioada 3-5 martie.

Măsurile de suspendare a activității sunt valabile trei zile și au fost luate în urma îmbolnăvirilor sau după ce părinții au preferat să-și țină copiii acasă.

Potrivit unei notei transmise către inspectoratele școlare, în cazul absenței timp de trei zile consecutiv a peste 20% dintre elevii unei unități de învățământ din cauza gripei confirmate, cursurile unității de învățământ se suspendă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax