Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia se extinde. Construirea unei clădiri noi cu șase săli de clasă, la aprobat în şedinţa Consiliului Local

Publicat

IMG_3534 Consilierii locali vor avea de aprobat, în ședința de marți, 30 iunie, documentația realizării unei extinder, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. În clădirea nouă ar urma să fie amenajate șase săli de clasă, care vor descongestiona procesul de învățământ și școlarizare a celor 600 de elevi.

Astfel, consilierii vor avea de aprobat documentația care tratează condițiile realizării unei construcții P+1 cu destinația de școală pentru clasele I-VII, pentru ca Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia să-și realizeze în condiții optime activitatea educațional-culturală.

La corpul nou de clădire, izolat față de complexul școlar existent, accesul va fi din curtea școlii, iar în curte, din strada Moldovei.

Clădirea va avea funcțiunea de instituție – Școală Generală ciclul primar și gimnazial. De asemenea, construcția se va întinde pe o suprafață de 360 mp, în care sunt propuse un număr de șase săli de clasă, necesare pentru descongestionarea procesului de învățământ și școlarizare a celor 600 de elevi.

Accesul se va realiza direct din strada Moldovei cel pietonal și din strada Dobrogei cel auto.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax