Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, Centru de Pregătire Cambridge. Sesiune de pretestări gratuite pentru elevi

Publicat

sc

scoala 7 mihai eminescu Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia este, din 2014, Centru de Pregătire Cambridge, oferind elevilor posibilitatea de a susţine examenele de acest tip. Pentru a veni în sprijinul tinerilor, şcoala a organizat, sâmbătă, o sesiune de pretestări gratuite.

Examenele Cambridge English Language Assessment sunt cele mai răspândite teste de limba engleză din lume, fiind recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză, transmit reprezentanţii şcolii.

Succesul obținut în urma susținerii unui examen Cambridge English se concretizează cu un certificat recunoscut internațional, ce demonstrează nivelul de cunoaştere a limbii engleze, în conformitate cu Cadrul European Comun de Referinţă pentru limbile străine dezvoltat de Consiliul Europei.

Pentru a veni în sprijinul elevilor care se pregătesc să susţină examenele Cambridge, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” în colaborare cu Eurolingva Examinations Centre a organizat sâmbătă, 25 octombrie, o sesiune de pretestări gratuite. Aceste pretestări le oferă elevilor posibilitatea de a-şi verifica abilităţile şi cunoştinţele de limbă engleză în condiţii reale de examen şi îi familiarizează cu atmosfera, rigoarea şi pretenţiile testului. Subiectele şi foile tipizate sunt venite direct de la Cambridge, urmând ca după pretestare lucrările să fie trimise universităţii britanice, unde vor fi evaluate şi notate.

La pretestări au participat aproximativ 30 de elevi ai Şcolii Gimnaziale “Mihai Eminescu”, majoritatea afirmându-şi intenţia de a suţine unul din examenele Cambridge în semestrul al II-lea al anului şcolar 2014 – 2015.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax