Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Școala Internațională a Doctoranzilor Teologi, organizată online de Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

Publicat

În perioada 10-11 decembrie a.c., Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, prin Școala Doctorală de Teologie, organizează cea de-a VIII-a ediție a Școlii Internaționale (de Iarnă) a Doctoranzilor Teologi.

Evenimentul a debutat printr-un moment de rugăciune, oficiat de la ora 9:00. Prezentarea lucrărilor de către participanți a fost programată începând cu ora 14:00, desfășurându-se în cadrul a patru paneluri, în funcție de tematica fiecărui studiu.

Spre deosebire de anii precedenți, ediția din acest an – derulată exclusiv pe platforma Zoom – s-a desfășurat în primele zile ale iernii, și nu în vară, ca urmare a restricțiilor sanitare impuse de către autorități.

Anul acesta, la eveniment iau parte 100 de doctoranzi asistaţi şi coordonaţi de 14 cadre didactice şi îndrumători de doctorat de la mai multe universități din ţară şi străinătate.

Printre aceste instituții prestigioase se numără: Universitatea Ludwig-Maximilian (Germania), Universitatea din Veliko Târnovo (Bulgaria), Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea din București, Universitatea Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Craiova și Universitatea din Oradea.

Sursă: Reîntregirea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax