Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Școala Smart de la Ciugud – promovabilitate 100% la examenul de Evaluare Națională din acest an

Publicat

Elevii de la Școala Smart din Ciugud au trecut cu bine de Evaluarea Națională și au luat toți medii peste 5. Cea mai mare medie a fost 9,42.

”Copiii de la Ciugud Smart School sunt minunați și astăzi ne-au făcut și mai mândri prin rezultatele lor: promovabilitate 100% la Evaluarea Națională. Bravo, copii!”, a scris primarul Gheorghe Damian, pe rețeaua de socializare.

Edilul reamintește că inițiativa școlii smart din Ciugud a început în urmă cu un an.

”Echipa primăriei, comunitatea și dascălii de la școala gimnazială ne-am încăpățânat să câștigăm cel mai greu pariu: salvarea școlii de la țară. Am început cu toții să strigăm „Nu lăsăm să piară școala de la țară” și cu multă muncă, alături de toți acești oameni minunați, am reușit să deschidem în toamnă prima școală smart din mediul rural din România. Este normalitatea ce ne-o dorim în fiecare SAT din țara noastră. Smart School ne-a oferit și rezultate, dar pentru noi cel mai important rezultat este ca acești copii să vină la școală FERICIȚI… să învețe și să se pregătească pentru viață, nu să alerge după note și diplome. Sunt întrebat mereu de ce comunitatea din Ciugud investește atât de mult în școală… Pentru că în această școală cresc acum cei pe mâna cărora peste 10, 15 sau 20 de ani trebuie să lăsăm Ciugudul. De noi depinde cât de frumos vor crește și cât de pregătiți vor fi…”, susține primarul.

Școala din Ciugud este prima unitate de învățământ ”smart” din mediul rural, în România.

Clasele sunt iluminate cu sisteme cu senzori și elevii au acces la tehnologie online.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax