Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şcoala „Vasile Goldiş” din Alba Iulia solicită cumpărarea unui teren. Preţul de pornire este de peste 140.000 de lei, prin negociere directă

Publicat

Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” solicită Consiliului Local Alba Iulia aprobarea achiziţionării unui teren din vecinătatea acesteia, ce nu mai este folosit de „Iprodcoop” SRL. Unitatea şcolară motivează cererea prin necesitatea de spaţii pentru desfăşurarea activităţii. Preţul maxim de pornire în negocierea directă este de 145.213 lei.

Terenul vizat se află în vecinătatea şcolii, în partea de nord şi cuprinde o suprafaţă totală de 604 mp, fiind evaluat la 87.209 lei (144 lei/mp) fără TVA. Cele două construcţii din această locaţie (magazii), 175,8 mp în total sunt evaluate la valoarea de 58.004 lei (330 lei/mp) fără TVA.

În şedinţa de marţi, consilierilor locali din Alba Iulia li se propune aprobarea cumpărării terenului de pe strada Călăraşi nr. 10 prin negociere directă, la preţul maxim de pornire a negocierii directe de 145.213 lei.

Imobilul este nefolosit, după ce proprietarul acestuia, „Iprodcoop” SRL, şi-a relocat activitatea, din primăvara anului trecut. Potrivit solicitării formulate de conducerea şcolii, firma şi-a exprimat disponibilitatea de a-şi înstrăina imobilul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax