Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Școlile și grădinițele s-ar putea redeschide cu prezență fizică doar sub pragul de 6 la mie, rata de infectare la nivel național

Publicat

Școlile și grădinițele ar urma să se redeschidă cu prezență fizică doar dacă rata de infectare la nivel național va scădea sub pragul de 6 la mie, potrivit programului de guvernare al cabinetului Ciucă. 

Potrivit documentului citat, „în situația în care incidența cumulată la 14 zile la nivel național este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, se vor adopta măsuri de relaxare ce vor permite reluarea unor activități și creșterea numărului de participanți la acestea, astfel:

a) Reluarea activităților care impun prezența fizică în unitățile de învățământ și desfășurarea acestora în conformitate cu scenariile stabilite prin ordinul comun al ministrului educației și ministrului sănătății”.

Sâmbătă, media ratei de infectare la nivel național era, pentru ultimele 14 zile, de 10,07 cazuri la mia de locuitori, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Altul

    duminică, 31.10.2021 at 09:14

    Măcar în al 13-lea ceas si-au dat seama idioții mioritici ai nației să ia în vedere sfaturile medicilor… Școala, în care testările aproape că nu s-au făcut, din prostie, incompetență, nemernicie, etc, a constituit o sursă majoră de răspândire a virusului. Câmpeanul educat cu pompa, mare priceput să hrănească porci cu ape reziduale, subiectul tezei lui de doctorat, este unul dintre vinovații ce, probabil, vor fi trași la răspundere, când va veni vremea… Atunci să vezi fluvii de scuze si justificări cum că șeful a zis și eu, umilul subaltern, am făcut ce-a zis el…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax