Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Școlile și inspectoratele școlare vor publica procentul de vaccinare în rândul personalului. Dispoziție de la minister

Publicat

sediul ISJ Alba

Unitățile de învățământ și inspectoratele școlare vor publica ponderea personalului propriu vaccinat. Solicitarea a venit de la minister.

Ministerul Educaţiei a solicitat, vineri, afişarea ponderii personalului propriu vaccinat pe site-urile inspectoratelor şcolare judeţene, pe site-ul fiecărei unităţi şi instituţii de învăţământ şi al fiecărei unităţi conexe, a anunțat Ministerul Educației.

Datele „vor fi publicate numeric şi procentual, prin raportare la numărul total de angajaţi, cu respectarea tuturor reglementărilor GDPR”.

Situația din Alba

Potrivit IȘJ Alba, datele vor fi publicate la nivel județean începând cu data de luni, 1 noiembrie.

Din cele mai recente date, înainte de vacanța de două săptămâni, în județul Alba erau 348 elevi confirmați pozitiv, iar în rândul angajaților din învățământ erau 127 de cazuri.

Angajați ai Ministerului vaccinați

Rata generală de vaccinare a angajaţilor din Ministerul Educaţiei este de 66% din totalul celor 444 de angajaţi în aparatul central.

„Potrivit datelor centralizate la nivelul instituţiei, rata generală de vaccinare a angajaţilor din aparatul propriu al Ministerului Educaţiei este 66% din totalul celor 444 angajaţi în aparatul central. Raportat la personalul care deţine funcţii de conducere, ponderea celor vaccinaţi este de peste 93%”, potrivit Ministerului Educaţiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax