Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Screening pentru cancerul de col uterin: Vezi lista medicilor specialiști și programul centrelor de recoltare din Alba

Publicat

Direcția de Sănătate Publică Alba a făcut publică lista medicilor specialiști în obstetrică-ginecologie care vor recolta probele femeilor cu vârste între 25 și 64 de ani, cu acces la programul gratuit de screening pentru cancerul de col uterin. Pentru a beneficia de această analiză, femeile trebuie să solicite medicilor de familie trimitere la medicul specialist care va recolta proba.

În județul Alba, 32 de medici de familie au încheiat contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate Alba și pot să facă trimiteri spre medicii specialiști. ,,Sunt și alți medici care au dosarele depuse pentru a intra în program și acest lucru se va întâmpla din ianuarie 2013, după ce vor fi încheiate toate formalitățile”, a spus medicul Cristina Galoș, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Alba.

Sunt înscriși în rețeaua de screening 22 de medici de familie din Alba Iulia, doi medici din Zlatna, doi medici din Cugir, doi medici de familie din Abrud, trei medici din Câmpeni și câte un medic din Blaj și Ocna Mureș. Medicii specialiști au orarul special pentru programul de screening.

Vedeți lista pentru fiecare centru de recoltare și orarul corespunzător fiecărui medic specialist pe sănătate.alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax