Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scriitorul Nicolae Dabija lansează un volum de poezii la Alba Iulia

Publicat

Scriitorul moldovean Nicolae Dabija lansează, joi, la Galeria Municipală de Artă din Alba Iulia, volumul „Poeme pentru totdeauna”. Evenimentul începe de la ora 18.30.

Vor fi prezenţi academicianul Mihai Compoi şi scriitorul Daniel Corbu, alături de autorul Nicolae Dabija.

Nicolae Dabija este originar din Republica Moldova şi este Membru de Onoare al Academiei Române din anul 2003. În perioada 1988-1989, Nicolae Dabija a condus săptămânalul „Literatura şi Arta”, publicaţie care susţinea revenirea limbii române la grafia latină şi decretarea ei ca limbă oficială în RSS Moldova. Din 2005, a fost ales preşedinte al Fondului Democrat al Românilor din Republica Moldova, organizaţie nonguvernamentală de cultură şi drept, la care au aderat peste 150 de organizaţii culturale.

Până în prezent, Nicolae Dabija a publicat peste 60 de volume de poeme, povestiri, eseuri, studii documentare, manuale de istorie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax